Актуално


Начало : Актуално : БСК Е С НОВ САЙТ

БСК Е С НОВ САЙТ
20.12.2015


По случай  коледните и новогодишни празници БСК подарява на своите членове и партньори своя нов институционален портал www.bia-bg.com , който е не само с изцяло нова визия, но и с много нови функционалности, насочени преди всичко към увеличаване на възможностите за обратна връзка и директно участие на потребителите.

Те вече ще могат много по-лесно и бързо да отправят своите предложения, запитвания и коментари.


В новата рубрика На фокус" са представени в структуриран и удобен за ползване вид дейностите на БСК в посока подобряване на средата за бизнес, инвестиции и живот в България, като за всеки казус е представено описание на проблема, позицията на БСК, мерки за преодоляване на проблема и постигнати резултати (ако има такива).
Освен това, в „На фокус" всеки потребител на сайта има възможност да изпрати:

  • Предложения за други действия по разрешаване на даден казус,
  • Сигнали за нововъзникващи пречки за предприемачите,
  • Сигнали за неработещо законодателство,
  • Сигнали за подготвяни нормативни актове, които създават несигурност за бизнеса.


Гаранция, че всяко писмо ще бъде своевременно обработено и ще получи адекватен отговор, е специално разработената за целта система за вътрешен контрол върху бързината и ефективността на реакциите на съответните отговорни лица, получатели на запитванията и коментарите.


По изцяло нов начин е структуриран разделът за издаваните от БСК тематични информационни бюлетини. Потребителите могат да заявят или откажат безплатен абонамент за съответните бюлетини, така че да ги получават по е-поща в момента на публикуването им.


В много по-добре структуриран вид са представени и услугите на БСК, като към всяка услуга е прикачена форма за обратна връзка, чрез която потребителите могат да правят директни запитвания.


Новият сайт на БСК отразява в много по-висока степен желанието на камарата да отделя все повече място за представянето на своите членове. На началната страница на сайта е обособена специална зона за новини от членовете. Освен това, членуващите в БСК браншови и регионални стопански асоциации имат възможност да поддържа напълно безплатно собствен подсайт, включващ подробна информация за съответната организация, нейната структура, членска маса, дейности, услуги, новини и пр.


Друго нововъведение е електронният формуляр за членство в БСК, който дава възможност на желаещите да се присъединят към голямото семейство на камарата много по-бързо и лесно.


Екипът на БСК се надява, че новите възможностите на сайта ще провокират потребителите към повече активност и по-висока степен на ангажираност към актуалните проблеми на икономиката.

Осигуряваме Ви пространство, в което имате свободата да споделяте своите проблеми и идеи, както и да потърсите нужната Ви експертна помощ. Възползвайте се!

Съветваме Ви да се регистрирате със собствен профил. Регистрацията е безплатна, но е задължителна, ако имате желание да ползвате пълните възможности на сайта.

 
Created and Hosted by BIAnet 2010г. / Всички права запазени